Wie zijn wij?


 

Feestkleding Grou verhuurt feestkleding voor alle soorten feesten, toneeluitvoeringen en andere gelegenheden. In kleine en grote maten; in alle kleuren.

 

Meer dan 15.000 kledingstukken van Kas Feestkledingverhuur, voorheen gevestigd in St. Jacobiparochie, hebben wij verhuisd naar Grou. Deze bekende zaak voor feestkleding heeft dus een nieuw jasje en een nieuw adres gekregen in midden Friesland, maar met dezelfde service!

 

Bij Feestkleding Grou kan de klant de benodigde feestkleding indien mogelijk reserveren zodat deze klaar hangt wanneer men het nodig heeft. De gereserveerde kleding dient dan wel direct betaald te worden; bij annulering geldt geen restitutie.

De kleding mag tot een week van te voren mee genomen worden terwijl er slechts één dag huur betaald hoeft te worden. Dit is echter niet altijd mogelijk. 

Feestkleding Grou vraagt geen borg, want wij hebben vertrouwen in onze klanten. Ook mag de kleding ongewassen terug gebracht worden; de was kosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. 

 

Feestkleding Grou is vijf dagen per week geopend waaronder ook tweemaal op avond. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Als u voor een grote groep specifieke kleding nodig heeft, kunt u ook een afspraak maken om te komen passen. Dit kan dan ook buiten openingstijden. Op die manier krijgt u alle aandacht en kunnen wij ervoor zorgen dat de benodigde kleding goed voorhanden is. 

 

Feestkleding Grou biedt u tevens de mogelijkheid om bij u op locatie de gewenste feestkleding te bezorgen. U bedenkt het thema, Feestkleding Grou verzorgt de kleding. Eventueel onder begeleiding van één van onze medewerkers. Na uw geslaagde (thema)feest wordt alles weer bij u opgehaald. 

 

Feestkleding Grou beschikt over eigen parkeerruimte voor de deur. Bovendien kan er gratis geparkeerd worden in Grou en dit is eventueel op loopafstand van de winkel.